Utleie / Møtelokaler

Hvorfor ikke legge møtet eller arrangementet til et annerledes sted midt i hjertet av Trondheim? Nidaros Pilegrimsgård kan tilby rimelig overnatting, kurs- og møtelokaler i hjertet av Trondheim.

Nidaros Pilegrimsgård har en flott beliggenhet bare et steinkast unna Nidarosdomen, Gamle Bybro og Bakklandet ved bredden av Nidelven. Hos oss kan dere bo stille og rolig,midt i hjertet av byen, og med gangavstand til alle severdigheter. I oktober og november har vi spesielt gode priser på leie av møte- og konferanse både med og uten overnatting. Se vårt tilbud her. 

Møterom og kurslokaler

Vi har møterom med fullt AV-utstyr til 16 personer.

Bordoppsett / konferansebord settes opp etter ønske og behov. Vi tilbyr forfriskninger, frokost, lunsj eller middag etter ønske. Lokalene har også trådløst internett.

Vi tilbyr også rimelig overnatting med frokost til seminarer og konferanser. 

Overnattingsrom 

Vi tilbyr overnatting i rolige og stille omgivelser til hyggelig pris. Både pilegrimer og ikke-pilegrimer er hjertelig velkommen. Vi har 18 overnattingsrom med egen wc og dusj. 

Vi kan også tilrettelegge for opplevelsesturer

  • Pilegrimsbyen Trondheim
  • Pilegrimsvandring med pilegrimspresten i Nidaros
  • Pilegrimsvandring med fokus på en lokal matopplevelse: Ta trikken opp til Lian Restaurant der du får servert i lavvoen en lokalprodusert niste. Fortsett dagen med en pilegrimsvandring ned til Nidarosdomen.
  • Historisk vandring i byen med kjent lokalhistoriker
  • Bli kjent med ølets historie med ølsmaking. I norrøn mytologi finner vi omtale av øl flere steder. Øl var den vanligste drikken i middelalderen også etter at landet ble kristnet. 
  • Utflukter til Mariaklostret på Tautra

Vi du oppleve noen mer under ditt opphold på Nidaros Pilegrimsgård kan vi anbefale et besøk i Nidarosdomen- et 1000årig pilegrimsmål og Europas nordligste katedral .

 

Vi skreddersyr møtet eller arrangementet etter dine ønsker! 

Ta kontakt for pristilbud og nærmere detaljer per telefon (+47) 73 52 50 00 eller e-post post@pilegrimsgarden.no