Café Olav

Café Olav her på pilegrimsgården har en fantastisk beliggenhet langs Nidelvens bredder. Åpent i sommerhalvåret. Resten av året holder vi åpen kafé enkelte onsdagskvelder, sammen med foredrag eller andre arrangement. Det arrangeres også foredrag enkelte lørdager. Alle foredrag er et samarbeid mellom Nidaros Pilegrimsgård og Pilegrimsfellesskapet St. Olav

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til følgende spennende foredrag i vinteren 2018:

Onsdag 24. januar, kl 17:

Denne kvelden får vi besøk av Knut Wik i Trøndelag fylkeskommune. Kystpilegrimsleia Egersund – Nidaros blir offisielt åpnet i 2018, og Knut vil fortelle om leia og målene med satsningen.

Les mer på http://kystpilegrimsleia.no/

Lørdag 3. februar, kl 13:

Øystein Ekroll er historiker ved Nidarosdomens restaureringsarbeider og vil foredra om «Oktogonen» i Nidarosdomen. Hvis det er ledig i domen vil han avslutte foredraget der.

Servering av kaker og kaffe, hjertelig velkommen!

Onsdag 14. februar, kl 17:

Denne kvelden gleder vi oss stort til å få besøk av Erik Jondell, prosjektleder for Riksantikvarens formidlingsprosjekt for Klemenskirken. Han er med det ansvarlig for å produsere en arkeologisk utstilling i kjelleren som skal bygges i det nye næringsbygget.

Han gir oss siste nytt fra utgravingene og forteller om de kommende planene for å vise fram de fantastiske funnene. Dette blir spennende!